Είστε επαγγελματίας και ψάχνετε συνεργασία; Επικοινωνήστε μαζί μας →

Όροι Χρήσης

News & Blog

Όροι Χρήσης

1. Εισαγωγή
Στο www.stefmed.eu διατίθενται ιατρικά μηχανήματα (ενδεικτικά υπερηχογράφοι, καρδιογράφοι, απινιδωτές, διαθερμίες, εξεταστικές λυχνίες, εξεταστικά και χειρουργικά κρεβάτια, εργαλεία κλπ), οδοντιατρικά μηχανήματα (ενδεικτικά οδοντιατρικές έδρες, ακτινογραφικά μηχανήματα, κλίβανοι, αεροσυμπιεστές, ψηφιακές ακτινογραφίες, πανοραμικα κεφαλομετρικα συστηματα, ενδοστοματικές κάμερες, χειρολαβές, laser, αναλώσιμα κλπ) και επιστημονικά μηχανήματα (ενδεικτικά εξοπλισμός για μετεωρολογικούς σταθμούς, εξοπλισμός για υδρολογικούς σταθμούς, αισθητήρες κλπ), τα οποία παράγονται από καθ όλα αξιόπιστους στο χώρο της Ιατρικής κατασκευαστές. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του εργοστασίου MIGLIONICO DENTAL στην Ελλάδα. Επίσης παρέχονται υπηρεσίες και συγκεκριμένα που αφορούν α) στον σχεδιασμό, κατασκευή, διαρρύθμιση, ανακαίνιση ιατρικών και οδοντιατρικών χώρων και β) στην τεχνική υποστήριξη καινούργιων και μεταχειρισμένων ιατρικών, οδοντιατρικών και επιστημονικών συσκευών από εξειδικευμένους μηχανικούς της εταιρείας μας και σε πιστοποιημενο με ISO εργαστηριο. Τα προϊόντα μας, οι ιδιότητες τους και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά αποτυπώνονται με λεπτομέρεια στην ιστοσελίδα μας.
Μέσω του www.stefmed.eu, εφόσον εγγραφείτε, θα έχετε διαρκή ενημέρωση για διάφορες προσφορές, όπως επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε και από την συλλογή πόντων για ακόμα οικονομικότερες αγορές πάντα με την καλύτερη εξυπηρέτηση.
Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Λυκούργος Ευτ. Στεφανουδάκης και Ελένη Ευτ. Στεφανουδάκη
2. Γενικά
Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ως χρήστης ή επισκέπτης ή πελάτης ότι διαβάσατε προσεκτικά τους παρόντες όρους και ότι συμφωνείτε με αυτούς, καθώς κάθε συναλλαγή σας μαζί μας υποχρεωτικά διέπεται από αυτούς. Με την είσοδο του επισκέπτη/χρήστη στο δικτυακό αυτό τόπο τεκμαίρεται ότι έχει λάβει γνώση των όρων χρήσης, οι οποίοι αποτελούν δεσμευτικούς κανόνες σύμφωνους με την ισχύουσα ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία, και ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους αυτούς. Η Εταιρεία δύναται να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή τους παρόντες όρους χρήσης, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου του. Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης και τις πολιτικές που εφαρμόζει ο παρόν ιστότοπος.
Ο παρόν δικτυακός τόπος με διεύθυνση www.stefmed.eu έχει δημιουργηθεί και ανήκει στην ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία «STEFANOUDAKIS MEDICALS ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.-ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΟ SERVICE ΙΑΤΡΙΚΟΥ- ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ- ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ», που εδρεύει στο Ηράκλειο (οδός Μίνωος αρ. 32 και Γορτύνης)
Κάθε χρήση των υπηρεσιών του www.stefmed.eu σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος, όπως κάθε φορά αυτοί ισχύουν, για τον χρήστη /επισκέπτη. Η αποδοχή και τήρηση των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης και της Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι υποχρεωτική για την χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας του www.stefmed.eu
Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου από τον χρήστη πραγματοποιείται με δική του αποκλειστικά ευθύνη. Το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου δεν αποτελεί και δεν δύναται σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως παροχή συμβουλών, άμεσης ή έμμεσης προτροπής των χρηστών να προβούν σε οποιαδήποτε πράξη και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη συμβουλή ειδικού (πχ γιατρού).

3. Πνευματική Ιδιοκτησία
Τα πνευματικά δικαιώματα της ιστοσελίδας www.stefmed.eu ( όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: εμπορικά σήματα, λογότυπα, κείμενα, εικόνες, ψηφιακά αρχεία και λογισμικό ανήκουν αποκλειστικά στην ως άνω ομόρρυθμη εταιρεία και προστατεύονται από τους ισχύοντες Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων και εμπορικών σημάτων. Τα λοιπά προϊόντα που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος δικτυακού τόπου και φέρουν σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, αποτελούν δική τους πνευματική ιδιοκτησία και οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.
Απαγορεύεται αυστηρά η καθ’ οιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή του περιεχομένου του καθώς και η καθ’ οιονδήποτε τρόπο συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε καταλόγων, περιγραφών σε προϊόντα ή τιμές, η οποιαδήποτε έμμεση χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των περιεχομένων αυτού χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της επιχείρησης.

4. Παρεχόμενες Υπηρεσίες και προϊόντα
Το www.stefmed.eu δεσμεύεται ότι καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πληρότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών που εμφανίζονται στην ηλεκτρονική του σελίδα, όσο αφορά τις πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει, με την επιφύλαξη για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη, καθώς και για λάθη που έγιναν εκ σφάλματος, παραδρομής ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας ή τεχνικών βλαβών.
Το www.stefmed.eu εγγυάται ότι προβαίνει σε τακτικό έλεγχο ορθότητας του περιεχομένου της ιστοσελίδας του
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας. Οι τιμές ωστόσο των προϊόντων και υπηρεσιών δύναται να τροποποιηθούν μονομερώς από την επιχείρηση άνευ προειδοποίησης. Σε περίπτωση που λόγω τεχνικού ή άλλου σφάλματος κάποιο προϊόν πωληθεί σε τιμή κάτω του κόστους, το www.stefmed.eu διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τη συναλλαγή και να επιστρέψει τα χρήματα στον πελάτη, αφού πρώτα τον ενημερώσει σχετικά. Διευκρινίζεται επιπλέον ότι οι παρεχόμενες τιμές/προσφορές και εκπτώσεις που αναγράφονται στην ηλεκτρονική σελίδα του www.stefmed.eu αφορούν αποκλειστικά τις ηλεκτρονικές σας αγορές από την σελίδα και ότι ενδέχεται να διαφοροποιούνται στο φυσικό κατάστημα της επιχείρησής μας .

5. Περιορισμός Ευθύνης
Οι χρήστες/επισκέπτες που δεν εμπιστεύονται το www.stefmed.eu καλούνται να μην επισκέπτονται ούτε να κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ή των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού. Ακόμα, οι χρήστες/επισκέπτες καλούνται να χρησιμοποιούν λογισμικό προστασίας από ηλεκτρονικούς ιούς ή άλλα επιβλαβή προγράμματα και στοιχεία.
To www.stefmed.eu δεν ευθύνεται για παρενέργειες και ζημίες από τη χρήση παραγγελθέντων προϊόντων που οφείλονται σε λανθασμένη επιλογή προϊόντων από τον χρήστη, απρόσεκτη ή λανθασμένη χρήση των προϊόντων ή σε υπαιτιότητα του κατασκευαστή.
To www.stefmed.eu δεν ευθύνεται για ελλείψεις στη διαθεσιμότητα προϊόντων από λόγους ανωτέρας βίας, καιρικών φαινομένων, πυρκαγιά, απεργίες προμηθευτών, παράνομη συμπεριφορά τρίτων και εν γένει λόγους μη δυνάμενους να αποδοθούν σε υπαιτιότητα τoυ www.stefmed.eu.
Το www.stefmed.eu εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών για τυχόν τεχνικά προβλήματα της ιστοσελίδας. Το www.stefmed.eu ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν τεχνικά ή άλλης φύσεως προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιασθούν στους πελάτες κατά την προσπέλαση του διαδικτυακού του τόπου ή κατά την χρήση των υπηρεσιών/προϊόντων που προσφέρει.
Το www.stefmed.eu δεν εγγυάται ότι το Ηλεκτρονικό του Κατάστημα οι διακομιστές ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία.
Το www.stefmed.eu δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση/επίσκεψη του Ηλεκτρονικού Καταστήματος / Ιστότοπου
Επίσης, το www.stefmed.eu δεν φέρει καμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων, όπως μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις σε προϊόντα ή υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας του.
Το www.stefmed.eu δεσμεύεται όπως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ορθότητα, πληρότητα και ακρίβεια των πληροφοριών που παρατίθενται στην ηλεκτρονική του σελίδα, ωστόσο δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα του και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή των τιμών/εκπτώσεων των προϊόντων. Εάν ως Πελάτης/χρήστης εντοπίσετε κάποιο λάθος ή ανακρίβεια, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να μπορέσουμε να τα αφαιρέσουμε.
Το www.stefmed.eu καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας ωστόσο δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά ή ηθική βλάβη τυχόν προκληθεί από τα παραπάνω λάθη ή από την αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.
To www.stefmed.eu δεν ευθύνεται για τυχόν προσωρινή ή μόνιμη αδυναμία παροχής υπηρεσιών της και για καθυστερήσεις στην αποδοχή και εκτέλεση των παραγγελιών και παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων από λόγους μη δυνάμενους να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της, όπως ενδεικτικά και μη περιοριστικά λόγους ανωτέρας βίας, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, απεργίες, πυρκαγιά, δυσλειτουργίες των συνεργαζομένων εταιρειών ταχυμεταφορών, τυχαία χειροτέρευση ή καταστροφή των προϊόντων πριν την παράδοση στον χρήστη και αφότου δοθούν για αποστολή, παράνομες παρεμβάσεις του αντισυμβαλλομένου ή τρίτου, δυσλειτουργία του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών (Τράπεζα) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας (Host Provider) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών πρόσβασης (Access Provider) ή του τερματικού εξοπλισμού του χρήστη, εσφαλμένη παροχή στοιχείων εκ μέρους του χρήστη και γενικά για κάθε περιστατικό που εμποδίζει την ομαλή εκπλήρωση των συμβατικών της υποχρεώσεων.
Το www.stefmed.eu καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ορθή και ακριβή πληροφόρηση των πωλούμενων προϊόντων που διατίθενται μέσω του ιστοτόπου του. Η ευθύνη της επιχείρησης περιορίζεται στις εκ της συμβάσεως με τον καταναλωτή ανειλημμένες υποχρεώσεις της και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα σε αυτές.
Το www.stefmed.eu δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές ή τυχόν οιασδήποτε άλλες απαιτήσεις νομικής (αστικής ή/και ποινικής) φύσεως, ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική, ή αποθετική), συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιονδήποτε αξιώσεων χρηστών/επισκεπτών ή τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την λειτουργία ή μη, τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή την αδυναμία παροχής υπηρεσιών, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ή με τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα, υπηρεσίες, πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού,ανεξαρτήτως εάν το www.stefmed.eu είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

6. Υποχρεώσεις Πελάτη- Δεοντολογία και Ευθύνη χρηστών/πελατών
Οι χρήστες/επισκέπτες υποχρεούνται να τηρούν όλους τους σχετικούς Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς νόμους και κανονισμούς και να κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού κατά τρόπο σύμφωνο με τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους και Πολιτικές.
Οι πελάτες του www.stefmed.eu αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το www.stefmed.eu για δημοσίευση, αποστολή ή μετάδοση με οποιοδήποτε φυσικό, ψηφιακό ή άλλο μέσο περιεχομένου που είναι παράνομο, προσβλητικό, βλαβερό, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, ή ενοχλητικό σύμφωνα με τα χρηστά ήθη, ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, ή δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, ή δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή τα χρηστά ήθη, ή αποτελεί εσωτερική ή εμπιστευτική πληροφορία.
Επίσης, οι πελάτες του www.stefmed.eu αποδέχονται πως δεν θα χρησιμοποιούν εργαλεία, τεχνικές, κώδικα ή άλλες μεθόδους (π.χ. trojans, ιούς, malware, spam) που περιέχουν ιούς λογισμικού ή αρχεία ή προγράμματα, ή τεχνικές που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών που προσφέρει το www.stefmed.eu μέσω αυτού (πχ την πρόκληση βλάβης, την διακοπή ή καταστροφή, την παρεμπόδιση λειτουργίας, ή την παροχή πρόσβασης σε σελίδες που αφορούν μόνο σε εξουσιοδοτημένους χρήστες ή σε σελίδες και συστήματα που περιέχουν προσωπικά δεδομένα ή γενικότερα σε λογισμικό ή υλικό υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα). Οι πελάτες αποδέχονται πως το www.stefmed.eu δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει από τρίτους που ενεργούν εν αντιθέσει των παραπάνω.
Επίσης υποχρεούται κάθε χρήστης/επισκέπτης να μην παρέχει ψεύτικες ή ανακριβείς πληροφορίες για το πρόσωπό του, να μην προβαίνει σε πλαστοπροσωπία οποιουδήποτε άλλου προσώπου,
Η μη συμμόρφωση χρήστη/επισκέπτη του παρόντος δικτυακού τόπου με το εφαρμοστέο δίκαιο ή/και τους Όρους αυτούς, παρέχει το δικαίωμα στην επιχείρηση να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ή και νομικές ενέργειες για την αντιμετώπιση της εν λόγω αντισυμβατικής ή παράνομης συμπεριφοράς (ενδεικτικά διακοπή λειτουργίας λογαριασμού, άμεση διαγραφή περιεχομένου ή και λογαριασμού).
Οι επισκέπτες/χρήστες δεσμεύονται ότι θα απέχουν από κάθε παράνομη ή αντισυμβατική πράξη ή πράξη αντίθετα στα χρηστά ήθη και ότι δεν θα παραβιάσουν δικαίωμα τρίτου .
Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης/χρήστης προκαλέσει οιαδήποτε τεχνική ή άλλη βλάβη στο δικτυακό τόπο ευθύνεται ο ίδιος αποκλειστικά για κάθε ζημία που προκύπτει από την εν λόγω ζημία και αναλαμβάνει οιαδήποτε δαπάνη για την αποκατάσταση της βλάβης.
Οποιαδήποτε δε έξοδα ή αποζημίωση που τυχόν κληθεί να καταβάλλει η επιχείρηση ένεκα οιασδήποτε εν γένει παραβιάσεως από χρήστη/επισκέπτη των υποχρεώσεών του που απορρέουν από του παρόντες Όρους, βαρύνουν αποκλειστικά τον εν λόγω χρήστη/επισκέπτη.

7. Ασφάλεια των Συναλλαγών
Το www.stefmed.eu δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Η εταιρεία μας για το λόγο αυτό έχει λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να διασφαλίσει την τήρηση της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, για την επίτευξη του κατάλληλου επιπέδου ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των πελατών τoυ και τρίτων, των οποίων τα δεδομένα επεξεργάζεται, καθώς και των χρηστών της ιστοσελίδας του, ενώ έχει λάβει και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να μην επιτρέπεται η πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σε κανέναν άλλο πέρα από τα κατάλληλα εξουσιοδοτημένα προς τούτο πρόσωπα και μόνο για τους σκοπούς επεξεργασίας που προβλέπονται παραπάνω. Μόλις η εταιρεία λάβει τα στοιχεία σας, ενεργοποιούνται οι διαδικασίες και τα μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε αυτά.
To www.stefmed.eu εγγυάται την ασφάλεια των στοιχείων σας, ενώ δεν αποθηκεύει με κανένα τρόπο πληροφορίες σχετικά με πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλώ διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

8. Περιήγηση στο Διαδικτυακό Τόπο – Πολιτική Cookies
Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και αυτός, με την περιήγησή σας στο www.stefmed.eu, την εγγραφή λογαριασμού σας στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Newsletter, την υποβολή παραγγελίας και αγοράς από Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες που σας αφορούν, είτε μέσω cookies είτε απευθείας από εσάς που μας τα χορηγείτε. Χρησιμοποιούμε cookies για τη βελτίωση της λειτουργίας του ιστοτόπου μας, τη σύνδεση στον λογαριασμό σας, την προβολή εξατομικευμένου και προσωποποιημένου περιεχομένου, όπως προτάσεων και διαφημιστικού υλικού που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης, τα cookies χρησιμοποιούνται από τον ιστότοπό μας για να επιτρέπουν στον ιστότοπο να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και να βελτιώνει την απόδοσή του, αλλά και να παρέχει στον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας πληροφορίες. . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και το είδος αυτών που χρησιμοποιεί το stefmed.eu, βλ. αναλυτικά την πολιτική cookies στην παρούσα ιστοσελίδα.

9. Παραγγελία Προϊόντων
Ο επισκέπτης/χρήστης του διαδικτυακού τόπου εφόσον διαθέτει δικαιοπρακτική ικανότητα σύμφωνα με τους ορισμούς του Αστικού Κώδικα δηλαδή έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς την σύναψη σύμβασης πώλησης είτε σύμβαση πωλήσεως εξ αποστάσεως, έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει τα διατιθέμενα προς πώληση προϊόντα του www.stefmed.eu, σύμφωνα με τους όρους και την προβλεπόμενη διαδικασία παραγγελίας. Το www.stefmed.eu, είναι εναντίον της συγκέντρωσης δεδομένων και πραγματοποίησης παραγγελιών από ανηλίκους, δηλαδή άτομα που είναι κάτω των 18 ετών.
Ο Πελάτης μπορεί να κάνει παραγγελία για τα εμπορεύματα και υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από το www.stefmed.eu ανά πάσα στιγμή, με ή χωρίς να έχει κάνει εγγραφή, ακολουθώντας τα βήματα που αναγράφονται στην Ιστοσελίδα.
Για την πραγματοποίηση έγκυρης παραγγελίας επισκέπτης/χρήστης πρέπει αφού επιλέξει τα προϊοντα που επιθυμεί και τα αποστείλει στο καλάθι αγορών του: (α) να συμπληρώσει τα απαραίτητα στοιχεία που απαιτούνται για την σύναψη της σύμβασης πώλησης (διεύθυνση αποστολής, τρόπος πληρωμής κλπ, επιλογή τιμολόγησης κλπ), (β) να αποδεχθεί ανεπιφύλακτα τους όρους της σύμβασης πώλησης (ως προς το προϊόν, τίμημα, αποστολή κλπ) και τους παρόντες όρους χρήσης, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καταρτιζόμενης σύμβασης. Η αποδοχή των παραπάνω συντελείται με την ηλεκτρονική επιλογή “ΑΠΟΔΟΧΗ” πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η πραγματοποίηση παραγγελίας αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, εφαρμοζομένου του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (άρθρο 4 Ν.2251/1994, όπως τροποποιείται κάθε φορά και ισχύει). Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του, πριν τη συμπλήρωση και υποβολή της σχετικής φόρμας για: (α) την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή (β) τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος (γ) την τιμή, την ποσότητα και τα έξοδα μεταφοράς, καθώς και τον αναλογούντα ΦΠΑ, (δ) τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης, (ε) τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς ή της τιμής, (στ) το δικαίωμα υπαναχώρησης.
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά ένα μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

10. Τρόποι πληρωμής
Ο τρόπος καταβολής του τιμήματος επιλέγεται από τον επισκέπτη/χρήστη και περιλαμβάνει τη δυνατότητα χρέωσης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (επιλεγόμενη από το σύστημα υποβολής παραγγελίας), την χρήση του συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών της PayPal ή viva payments ή revolut. Αναλυτικότερα η πληρωμή πραγματοποιείται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
Με Paypal  ή Viva Payments ή Revolut με την επιπλέον εκάστοτε καθοριζόμενη χρέωση
Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας,
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και online στις παρακάτω τράπεζες και τα τυχόν έξοδα μεταφοράς/εμβάσματος θα επιβαρύνουν πάντοτε την εταιρεία μας ως παραλήπτης των χρημάτων. Στην αιτιολογία κατάθεσης, βάζετε πάντα τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας . Μόλις γίνει η κατάθεση αποστέλλεται η παραγγελία σας. ΠΡΟΣΟΧΗ! στην κατάθεση να βάζετε ακριβές το ποσό για να γίνεται πιο γρήγορη επιβεβαίωση.

11. Διαθεσιμότητα Προϊόντων
Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του www.stefmed.eu υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας ( ένδειξη : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ή ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ). Σας παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα να ειδοποιηθείτε για τη διαθεσιμότητα προσωρινα εξαντλημένων προϊόντων που σας ενδιαφέρουν .

12. Αποστολή – Παράδοση Προϊόντων- Χρέωση αποστολής
Πού αποστέλλουμε :
Αποστολές σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
Για αποστολές στην Ελλάδα
H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφορών ELTA COURIER και εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης από 2 έως 5 εργάσιμες μέρες για εντός Ελλάδος.
Σημειώσατε ότι το www.stefmed.eu δεν ευθύνεται για την τήρηση των εκτιμώμενων χρόνων παράδοσης, καθώς αυτό εξαρτάται από το κατάστημα της τοπικής courier που εξυπηρετεί.
Χρεώσεις
H αποστολή είναι δωρεάν για προϊόντα έως 10 Kg ανεξάρτητα από το τίμημα για πωλήσεις εντός Ελλάδος και στην Κύπρο. Για άνω των 10 kg, τα έξοδα αποστολής θα υπολογίζονται αυτόματα στο καλάθι σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και πρίν τη χρέωση και πληρωμή από εσάς ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων, το βάρος των προϊόντων, τη διεύθυνση και τον ταχυδρομικό κώδικα του τόπου προορισμού της παραγγελίας. Σε ορισμένα προϊόντα λόγω μεγάλου όγκου ή πολύ μεγάλης ποσότητας, τα μεταφορικά πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης.
Χρόνοι εκτέλεσης παραγγελίας
Στο stefmed.eu προσπαθούμε καθημερινά για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών σας και είναι προτεραιότητά μας η άμεση και σωστή παράδοση της παραγγελίας σας μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Η εκτέλεση της παραγγελίας σας, λοιπόν, γίνεται αμέσως, όμως σε περιπτώσεις που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημά μας, σας ενημερώνουμε άμεσα για τυχόν χρόνους αναμονής.
Για αποστολές στην Κύπρο:
Αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσα σε 5 – 12 εργάσιμες μέρες.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το Σαββατοκύριακο δεν πραγματοποιούνται αποστολές ή παραδόσεις παραγγελιών.
Κατά την καταχώρηση, αλλά και επεξεργασία της παραγγελίας σας, ενδέχεται να λάβετε αυτοματοποιημένα μηνύματα (email/sms/viber) που σας ενημερώνουν για την πορεία της παραγγελίας σας. εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας.

13. Δικαιώματα Καταναλωτή
1. Δικαίωμα υπαναχώρησης από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις βάσει του Ν. 2251/1994 – Πολιτική επιστροφών
Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως από την πώληση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αν δεν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής τα οποία επιβαρύνουν εκ του νόμου τον καταναλωτή. Η προθεσμία αυτή αρχίζει από την παραλαβή των προϊόντων. Σε περίπτωση αγαθών περισσότερα του ενός παραγγελθέντων από τον Πελάτη με μια παραγγελία τα οποία έχουν παραδοθεί χωριστά, η προθεσμία άρχεται από τον χρόνο παραλαβής του τελευταίου. Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, ο καταναλωτής έχει υποχρέωση να ασκήσει εγγράφως το δικαίωμα του και να το αποστείλει α) είτε στη ταχυδρομική διεύθυνση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: Μίνωος 32 και Γορτύνης, Ηράκλειο Κρήτης, Ελλάδα. β) είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή διαδικτυακά μέσω του συνδέσμου που παρέχεται στην ιστοσελίδα μας και να διαθέτει το τιμολόγιο ή την απόδειξη λιανικής πώλησης.
Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης, o καταναλωτής υποχρεούται επίσης να αποστείλει το προϊόν προς επιστροφή εντός της κλειστής αρχικής συσκευασίας του και στην κατάσταση που παρελήφθη, χωρίς φθορές, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία κοινοποίησε στον προμηθευτή την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, ενώ η εταιρεία ως προμηθευτής εφόσον έχουν τηρηθεί όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και κανονισμοί που περιγράφονται στους όρους χρήσης, υποχρεούται να επιστρέψει τα δικαιολογούμενα ποσά που της κατέβαλε ο καταναλωτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε για την απόφαση του καταναλωτή να υπαναχωρήσει από την σύμβαση.
Η επιστροφή του τιμήματος γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση. Σε περίπτωση που το τίμημα έχει χρεωθεί στην πιστωτική κάρτα του καταναλωτή, η ενάσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης επιφέρει ταυτόχρονα και την λύση της σχετικής τριμερούς σύμβασης ανάμεσα σε καταναλωτή – προμηθευτή και τράπεζα, χωρίς καταβολή αποζημίωσης.
Το δικαίωμα υπαναχώρησης εκ του άρθρου 4 § 10 ν. 2251/1994 δεν εφαρμόζεται:
Στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί σε φυσικό κατάστημα της εταιρείας και επιπλέον, τα προϊόντα έχουν παραληφθεί από το φυσικό μας κατάστημα, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.
Προϊόντα τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα
Προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, όπως τα είδη προσωπικής φροντίδας.
Προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί
Προϊόντα τα οποία, μετά την παράδοση, λόγω της φύσης τους, είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία
Προϊοντα που κατασκευάσθηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένα
Προϊόντα σε προσφορά ή με έκπτωση
Τονίζεται ότι για λόγους προστασίας και ασφάλειας της υγείας δεν γίνονται επίσης επιστροφές σε εξαρτήματα, ανταλλακτικά ή απάρτια συσκευών (π.χ κορδόνι ή χειρολαβή υπερήχων, ρύγχος φωτοπολυμερισμού), εφόσον οι συσκευασίες τους έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.

2 . Δικαιώματα καταναλωτή και Ευθύνη Πωλητή για πραγματικά ελαττώματα ή έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων
Σε περίπτωση ευθύνης της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας του προϊόντος («νόμιμη εγγύηση»), τα νόμιμα δικαιώματά του πελάτη-καταναλωτή που απορρέουν από την ΝΟΜΙΜΗ ΕΓΓΥΗΣΗ και συγκεκριμένα από τις διατάξεις περί πώλησης καταναλωτικών αγαθών και εγγυήσεων βάσει των διατάξεων 534 επ. του Αστικού Κώδικα συ συνδυασμό με τις προβλέψεις του άρθρ. 5 του ν. 2251/1994 είναι κατ’ επιλογήν του :
Α) το δικαίωμα διόρθωσης ή αντικατάστασης χωρίς επιβάρυνσή του, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αντικατάσταση της συσκευής, παρά μόνον όταν είναι αδύνατη η επισκευή της.
Β) το δικαίωμα μείωσης του τιμήματος
Γ) το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση -εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα
Τα ως άνω δικαιώματα παρέχονται με διάρκεια δύο (2) ετών από την ημερομηνία παράδοσης και μετά παραγράφονται. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί εγγράφως.
Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση και όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, υλικό marketing ή οποιοδήποτε άλλο υλικό προώθησης κλπ).
Το  www.stefmed.eu έχει την πλήρη ευθύνη και αναλαμβάνει όλες τις δεσμεύσεις που προβλέπονται από νόμο και τις διατάξεις του σχετικά με τα δικαιώματα του πελάτη-καταναλωτή.
Εφόσον ένα προϊόν δηλωθεί ως ελαττωματικό από τον Πελάτη, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιφυλάσσεται ρητώς για την πρότερη διάγνωση του προϊόντος ως ελαττωματικού από αρμόδιους τεχνικούς και ως προς την διαπίστωση της ορθής ή μη χρήσης αυτού από τον αγοραστή.
Περιορισμός ευθύνης: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ απαλλάσσεται από τις ανωτέρω υποχρεώσεις εάν γνωστοποίησε στον Πελάτη και έτσι αυτός γνώριζε, την έλλειψη ή το ελάττωμα στο προϊόν. Επιπλέον, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν παρέχει εγγύηση, ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

Το www.stefmed.eu δεν φέρει ευθύνη, ούτε υποχρέωση αποζημίωσης πέραν την αξίας της παραγγελίας εφόσον έχει προπληρωθεί, για οποιαδήποτε ζημιά, βλάβη ή άλλο θέμα προκύψει όπως αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης ή καθυστέρηση αποστολής παραγγελίας για οποιοδήποτε λόγο.

3. Υποβολή παραπόνων
Για κάθε περίπτωση που ο καταναλωτής δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εκπλήρωση της παραγγελίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο που αφορά το ηλεκτρονικό κατάστημα www.stefmed.eu έχει το δικαίωμα, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την παρουσίαση του προβλήματος να υποβάλλει παράπονο στην εταιρία, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας ή μέσω e-mail .
To παράπονο του καταναλωτή θα εξεταστεί άμεσα και η απάντηση θα του σταλεί από την εταιρία το αργότερο εντός δέκα (10) ημερών από την παραλαβή του, στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου. Κατά την εξέταση του παραπόνου, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την διευκρίνιση των περιστάσεων που δημιούργησαν το καταγγελλόμενο πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση, ο καταναλωτής θα πρέπει να διευκολύνει παρέχοντας τις σχετικές πληροφορίες, για την διευθέτηση του ζητήματος.
Για κάθε περίπτωση που αφορά την λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος, ο καταναλωτής, αποδεχόμενος τους παρόντες όρους χρήσης, έχει υποχρέωση να ακολουθήσει τη διαδικασία υποβολής παραπόνου πριν τυχόν επιλέξει την κίνηση νομικών διαδικασιών.

4. Επίλυση Διαφορών
Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία έχετε θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και για τον λόγο αυτό μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email. Αν παρόλα αυτά δεν μπορούμε να επιλύσουμε το θέμα που έχετε και θεωρείτε ότι από τις μεταξύ μας συναλλαγές προσβάλετται κάποιο δικαίωμα σας, μπορείτε σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, να κάνετε χρήση της δυνατότητας ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) που είναιδιαθέσιμηστο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage. Εθνικό σημείο επαφής για την ΗΕΔ στην Ελλάδα έχει οριστεί το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας. Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στο Συνήγορο του Καταναλωτή (synigoroskatanaloti.gr). Τα ανωτέρω δεν περιορίζουν σε τίποτα τα δικαιώματα που και εσείς και εμείς έχουμε να καταφύγουμε στα αρμόδια δικαστήρια.

14. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ
Πλήν της νομικής εγγύησης δύο ετών μπορούμε επιπρόσθετα να σας παρέχουμε είτε εμείς είτε ο κατασκευαστής του πωλούμενου προιόντος εμπορική εγγύηση, οι γενικοί και ειδικοί όροι της οποίας θα προσδιορίζονται κατά περίπτωση και ανάλογα με το πωλούμενο προιόν και την ταυτότητα του κατασκευαστή και κατά τα οριζόμενα του Ν. 2251/94. Η εμπορική εγγύηση δεν αντικαθιστά την νομική εγγύηση σας ούτε παραβλάπτονται τα δικαιώματά σας που πηγάζουν από το νόμο.

15. Πόντοι Επιβράβευσης
Για να επωφεληθείτε της εξαργύρωσης των πόντων θα πρέπει να είστε ήδη μέλος και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να εγγραφείτε ως νέο μέλος στον ιστότοπο του www.stefmed.eu δημιουργώντας νέο λογαριασμό. Η συμμετοχή των πελατών – χρηστών στο πρόγραμμα επιβράβευσης και εξαργύρωσης, παρέχεται δωρεάν δεν συνεπάγεται οιαδήποτε επιβάρυνσή τους.

16. Επικοινωνία με την εταιρεία
Ο επισκέπτης/χρήστης του διαδικτυακού τόπου σε περίπτωση που επιθυμεί κάποια διευκρίνιση ή πληροφορία αναφορικά με τους όρους της παρούσας, ή έχει κάποια διαφωνία ή απορία, μπορεί να επικοινωνήσει με την Εταιρεία μας αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο [email protected] ή στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην ιστοσελίδα του www.stefmed.eu μέσω της φόρμας για υποβολή ερωτήματος ή στην ταχυδρομική μας διέυθυνση: Μίνωος 32 και Γορτύνης, Ηράκλειο Κρήτης, Ελλάδα.

17. Εφαρμοστέο Δίκαιο
Οι παρόντες όροι χρήσης και η χρήση του δικτυακού τόπου www.stefmed.eu διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, από τις ισχύουσες σε αυτό νομοθετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από τις σχετικές Διεθνείς Συνθήκες και συμβάσεις. Για οποιαδήποτε τυχόν διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του ιστοτόπου ή με τα προϊόντα που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ’ αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί αυτή εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης εξωδικαστικής επίλυσης, κατά τόπο αρμόδια για την επίλυση οιασδήποτε διαφοράς ήθελε προκύψει από τη χρήση του δικτυακού τόπου www.stefmed.eu ορίζονται τα Δικαστήρια του Ηρακλείου Κρήτης.

18. Τροποποίηση των όρων
Το www.stefmed.eu διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί μονομερώς τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας ανά πάσα χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών και για το λόγο αυτό παρακαλείσθε όπως διαβάζετε αυτούς και παρακολουθείτε τακτικά τυχόν αλλαγές τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

×